Koirat ja madotus

Käyttöehdot

Sivustolla vierailemalla kävijä sitoutuu noudattamaan seuraavia käyttöehtoja. Käyttöehdot koskevat kaikkea sivuston sisältöä, ellei sisällön yhteydessä muuta mainita.

Sivustoa ylläpitää ja sisällön omistaa FaunaPharma Oy. Sivuston tietoja saa hyödyntää henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen tarkoitukseen. Sivuston aineiston kaupallinen hyödyntäminen ilman ylläpitäjän kirjallista lupaa on kielletty. Käytettäessä sivuston sisältöä tiedon lähde tulee mainita asianmukaisella tavalla.

Sivuston ylläpitäjä pyrkii pitämään tiedot ajantasaisina, mutta ei takaa tietojen oikeellisuutta ja ajantasaisuutta. Sivuston ylläpitäjä ei vastaa sisällön soveltuvuudesta tiettyyn käyttötarkoitukseen eikä käytöstä aiheutuvasta vahingosta.

Sivustolla voidaan kerätä kävijän henkilötietoja erikseen ilmoitettavalla tavalla. Sivuston ylläpitäjä sitoutuu noudattamaan hyviä tietoturvatapoja ja kävijän antamia henkilötietoja ei jaeta kolmansien osapuolien käyttöön. Sivuston ylläpitäjä voi hyödyntää saatuja henkilötietoja markkinointitarkoituksiin. Kävijän vierailusta voidaan kerätä tietoja evästeiden (cookies) avulla. Tiedoista ei voida päätellä kävijän henkilöllisyyttä.

Lähettämällä aineistoa sivustolle kävijä vahvistaa, että aineisto on julkista ja sivuston ylläpitäjän vapaasti hyödynnettävissä. Sivuston ylläpitäjä ei ota vastuuta aineiston julkaisemisesta aiheutuvasta vahingosta. Kävijä vastaa kaikista kolmannen osapuolen vaatimuksista, jotka aiheutuvat kävijän lähettämästä aineistosta.

Sivuston ylläpitäjä voi milloin tahansa muuttaa käyttöehtoja ilman erillistä ilmoitusta. Sivuston kävijä hyväksyy käyttöehtojen muutokset jatkaessaan sivuston käyttöä.